Menu

Τι να αποφύγετε ΠΑΝΤΑ όταν ψωνίζετε ανατομικά υποδήματα

Ακριβώς επειδή τα ανατομικά παπούτσια εξελίσσονται διαρκώς είναι φυσικό και λογικό να θέλετε ανά τακτά διαστήματα να εμπλουτίζετε την γκαρνταρόμπα σας με νέα ζευγάρια. Η αγορά ωστόσο νέων ανατομικών υποδημάτων ενδέχεται να εγκυμονεί κινδύνους, ειδικά αν δεν δώσουμε τη δέουσα προσοχή. Στο εμπόριο μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία από ορθοπεδικά υποδήματα για όλα τα γούστα, και φυσικά όλα τα πορτοφόλια. Ωστόσο η επιλογή του κατάλληλου κάθε φορά παπουτσιού δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί ενδελεχή έρευνα αγοράς, κατάλληλη προετοιμασία και φυσικά στάθμιση των επιμέρους χαρακτηριστικών που διαθέτει το κάθε ανατομικό παπούτσι.


Στην Anatomic Footwear ετοιμάσαμε για αυτόν ακριβώς τον λόγο έναν οδηγό με χρήσιμες συμβουλές σχετικά με όλα αυτά που πρέπει να αποφύγετε, πάση θυσία, όταν αγοράζετε ένα καινούργιο ζευγάρι ανατομικών υποδημάτων.


Τα αμφιβόλου ποιότητας


Το πρώτο πράγμα που πρέπει σίγουρα να αποφύγετε είναι η αγορά ανατομικών υποδημάτων αμφιβόλου ποιότητας. Εάν πρόκειται για ορθοπεδικά τα οποία δεν έχουν κατασκευαστεί με υψηλής ανθεκτικότητας πρώτες ύλες τότε το πιο πιθανό είναι να σας εγκαταλείψουν άμεσα. Αντίστοιχα, εάν δεν είναι ποιοτικό το ανατομικό ζευγάρι παπουτσιών που θα επιλέξετε ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην προσφέρει όλα όσα υπόσχεται, και να καταλήξετε με επιπλέον μυϊκούς πόνους και επιβάρυνση για τον οργανισμό σας. Το ανδρικό ανατομικό παπούτσι Sunshine 1807 για παράδειγμα, που θα βρείτε στο eshop μας, είναι ελληνικής κατασκευής και διαθέτει υψηλής ποιότητας ραφές καθώς και πάτους και σόλες ιδιαίτερα ανθεκτικές.


Τις «ύποπτες» προσφορές


Μια προσφορά που μπορεί να σας φαίνεται εξωφρενική, το πιο πιθανό είναι να αποτελεί «κράχτη» που στόχο έχει απλώς να αποσπάσει την προσοχή σας και να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας, χωρίς να προσφέρει όλα όσα θα έπρεπε. Στην περίπτωση μάλιστα των ανατομικών είναι πολύ πιθανό να εντοπίσετε απομιμήσεις στην αγορά, που στόχο έχουν να σας ξεγελάσουν. Το πιο συνετό είναι να προτιμήσετε καταστήματα με πολυετή εμπειρία στον χώρο και έξωθεν καλή μαρτυρία τα οποία διαθέτουν αξιόπιστα και γνήσια ορθοπεδικά υποδήματα. Στην Anatomic Footwear άλλωστε μπορεί κανείς να περιηγηθεί σε μια μεγάλη λίστα με δεκάδες προσφορές σε ανατομικά παπούτσια, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, και έτσι έχετε πάντα τη δυνατότητα να προμηθευτείτε το ζευγάρι της αρεσκείας σας χωρίς να χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.


Τα αγνώστου ταυτότητας


Αντίστοιχα, αν ψωνίζετε ανατομικά από το διαδίκτυο θα πρέπει πάση θυσία να αποφύγετε τα αγνώστου ταυτότητας ηλεκτρονικά καταστήματα. Βεβαιωθείτε πως πρόκειται για ένα eshop γνωστό, το οποίο διαθέτει τηλέφωνα επικοινωνίας και αντίστοιχο τμήμα εξυπηρέτησης που μπορείτε να απευθυνθείτε. Μια διαδικτυακή αγορά μπορεί να μην είναι τελικά αυτό που επιθυμούσατε και να θέλετε να προβείτε σε κάποια αλλαγή προϊόντος ή ενδεχομένως πριν τοποθετήσετε κάποιο προϊόν στο καλάθι σας να χρειαστεί να συνομιλήσετε με έναν εκπρόσωπο για να λάβετε επιπλέον πληροφορίες.


Στην Anatomic Footwear θα βρείτε μια τεράστια γκάμα από σύγχρονα, αξιόπιστα και 100% ποιοτικά ανατομικά υποδήματα, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και το στυλ σας και να απολαύσετε τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν τα ορθοπεδικά παπούτσια στην υγεία και τον ανθρώπινο οργανισμό. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι άλλωστε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Our Brands

Τηλέφωνο 216.9001458

ΩράριοΔευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00 & Σάββατο 10:00-14:00

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα