Menu

Πόνοι στα πόδια: Συμβουλές για άμεση ανακούφιση

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, η πολύωρη ορθοστασία στη δουλειά, το άγχος και η κακή στάση σώματος κατά τη διάρκεια της ημέρας επιβαρύνουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι ταλαιπωρούνται σήμερα από έντονους πόνους στα πόδια. Επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα στην δουλειά καλούνται να αντιμετωπίσουν έντονες μυϊκές ενοχλήσεις στα κάτω άκρα. Οι πόνοι αυτοί μπορούν ωστόσο να αντιμετωπιστούν κατά το πρώτο στάδιο εμφάνισής τους ή ακόμη και να περιοριστούν σημαντικά εάν υιοθετήσουμε μια διαφορετική στάση ζωής. Σε αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο φυσικά θα διαδραματίζουν τα ανατομικά παπούτσια.


Στην Anatomic Footwear γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις δεκάδες ευεργετικές ιδιότητες των ανατομικών υποδημάτων και πόσο πολύ μπορούν να μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από πάσης φύσεως μυϊκούς πόνους. Στον οδηγό που ακολουθεί εξηγούμε πως μπορείτε να πείτε αντίο στους πόνους στα πόδια, επιλέγοντας ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και μοντέρνο ζευγάρι ανατομικών παπουτσιών.


#1 – Επενδύστε σε ένα καλό ανατομικό παπούτσι


Αρχικά, θα χρειαστεί να επενδύσετε σε ένα καλό ζευγάρι ανατομικών υποδημάτων. Δώστε βάση στον ανατομικό πάτο που διαθέτει καθώς και το εάν πρόκειται για αντικραδασμικό παπούτσι ή όχι. Προτιμήστε αυτά που απορροφούν τους κραδασμούς και διαθέτουν αντιολισθητικές σόλες για όλες τις επιφάνειες. Με τον τρόπο αυτό θα περιορίσετε σημαντικά την επιβάρυνση που νιώθετε στα κάτω άκρα μετά από μια επίπονη ημέρα στη δουλειά. Παράλληλα, θα παραμένετε πάντα ασφαλείς, αποφεύγοντας ένα πιθανό γλίστρημα ή ακόμη και πτώση. Όσο πιο σταθερό παραμένει το πόδι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, τόσο απομακρύνετε το ενδεχόμενο να γυρίσετε σπίτι με πόδια που θυμίζουν βαρίδια. Τα ανδρικά ανατομικά Sneakers Sunshine 1814 μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε αυτό ακριβώς, καθώς είναι εξοπλισμένα με σόλα αντιολισθητική και αντικραδασμική για αυξημένη πρόσφυση και ανθεκτικότητα. Τα πόδια σας είναι έτσι 100% προστατευμένα και ασφαλή.


#2 – Συνδυάστε με ανατομικές παντόφλες


Για να περιορίσετε τους πόνους στα πόδια δεν έχετε παρά να επιλέξετε και ένα ζευγάρι ανατομικές παντόφλες για το σπίτι. Προσφέρουν την ξεκούραση που χρειάζονται τα άκρα σας αμέσως μετά τη δουλειά και σας επιτρέπουν να κινείστε με άνεση μέσα στο σπίτι, χωρίς να επιβαρύνετε περαιτέρω τα πόδια σας. Παράλληλα, οι ανατομικές παντόφλες χαρακτηρίζονται ως εξαιρετικά σταθερές, γεγονός που αποτρέπει τυχόν ατυχήματα μέσα στο σπίτι. Η ανατομική ανδρική παντόφλα Sunshine 1934 για παράδειγμα διαθέτει μαλακό πέλμα και είναι ελαφρώς υπερυψωμένη παρέχοντας σωστή στάση σώματος.


#3 – Αποφύγετε την κακή ποιότητα


Κατά ένα μεγάλο βαθμό οι πόνοι που νιώθουμε στα πόδια είναι πιθανό να σχετίζονται με ένα κακής ποιότητας παπούτσι που χρησιμοποιούμε. Φροντίστε ώστε να προσφέρετε στα άκρα σας πάντα το καλύτερο! Προτιμήστε ανατομικά παπούτσια υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι ενισχυμένα με άνετους και ξεκούραστους πάτους, αγκαλιάζουν σωστά το πόδι και προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια. Ένα κακής ποιότητας παπούτσι επιβαρύνει το σώμα μας και είναι πολύ πιθανό να αποτελεί την πηγή του κακού για διάφορες άλλες μυϊκές ενοχλήσεις στη μέση, την πλάτη αλλά και τον αυχένα.


Στην Anatomic Footwear μπορείτε να ανακαλύψετε μια μεγάλη συλλογή από ανατομικά παπούτσια και παντόφλες στις πλέον ανταγωνιστικές και συμφέρουσες τιμές της αγοράς. Προμηθευτείτε τα υποδήματα που χρειάζεστε και εμπλουτίστε την γκαρνταρόμπα σας με μοντέρνα σχέδια τα οποία θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε άμεσα και δραστικά από έντονους πόνους και ενοχλήσεις στα πόδια.

Our Brands

Τηλέφωνο 216.9001458

ΩράριοΔευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00 & Σάββατο 10:00-14:00