Menu

Ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια για δουλειά με ορθοστασία

Μια δουλειά η οποία απαιτεί ορθοστασία θα πρέπει πάντα να συνδυάζεται και με τα κατάλληλα παπούτσια. Σε διαφορετική περίπτωση η δουλειά θα μετατραπεί σε ένα επίπονο μαρτύριο για το σώμα μας ενώ σε βάθος χρόνου είναι πολύ πιθανό να προκύψουν προβλήματα υγείας. Η επιλογή ωστόσο του κατάλληλου παπουτσιού δεν είναι πάντα εύκολη ούτε απλή υπόθεση. Πρέπει να ληφθούν υπόψη μια σειρά από παράγοντες όπως το ύφος της δουλειάς, οι συνθήκες εργασίας αλλά και η διάρκεια της ορθοστασίας. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο τα ανατομικά παπούτσια αποτελούν ξεκάθαρα την καλύτερη επιλογή που μπορεί κανείς να κάνει για τέτοιου είδους εργασίες.


Στην Anatomic Footwear ετοιμάσαμε ένα οδηγό που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για το κατάλληλο παπούτσι που χρειάζεστε εάν η δουλειά σας περιλαμβάνει ορθοστασία.


#1 – Με άνετο πάτο


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχει το παπούτσι που θα επιλέξετε είναι έναν άνετο και ξεκούραστο πάτο. Ακριβώς επειδή θα παραμένετε για αρκετή ώρα όρθιοι, πρέπει το πέλμα σας να ακουμπάει κάπου μαλακά και ξεκούραστα. Μάλιστα, αν ο πάτος αγκαλιάζει το πόδι σας και διαμορφώνεται έτσι ώστε αυτό να παραμένει σταθερό τότε το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Τα Unisex ανατομικά Sneakers SaveYourFeet 8005 για παράδειγμα που θα βρείτε στο eshop μας διαθέτουν εξαιρετικά μαλακούς πάτους που επιτρέπουν την άνετη εφαρμογή. Το πόδι βρίσκει έτσι την υποστήριξη που χρειάζεται για να αντέξει μια πολύωρη ορθοστασία, χωρίς να επιβαρύνεται η μέση ή η σπονδυλική στήλη.


#2 – Με σταθερή σόλα


Το δεύτερο χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτει ένα παπούτσι κατάλληλο για δουλειά με ορθοστασία είναι η σταθερή σόλα. Τα ατυχήματα είναι ιδιαίτερα συνηθισμένα σε εργασίες που περιλαμβάνουν ορθοστασία, καθώς το σώμα καταπονείται και μια λάθος κίνηση αρκεί. Ωστόσο ένα παπούτσι που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφά τους κραδασμούς και να παραμένει σταθερό σε κάθε τύπο επιφάνειας σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα και τραυματισμούς. Τα γυναικεία ανατομικά sneakers MairiBoo M15-14921 που θα βρείτε στο eshop μας διαθέτουν αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό μιας και είναι εξοπλισμένα με ανθεκτική αντιολισθητική σόλα για σχεδόν όλες τις επιφάνειας. Μάλιστα πρόκειται για ιδιαίτερα αξιόπιστα ανατομικά παπούτσια τα οποία δεν φθείρονται εύκολα και θα σας συντροφεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην εργασία σας.


#3 – Ανάλαφρο


Το τρίτο χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτει ένα παπούτσι για να θεωρηθεί κατάλληλο για δουλειά με ορθοστασία είναι το εάν είναι ανάλαφρο ή όχι. Η εργασία από μόνη της θα είναι ιδιαίτερα επίπονη και κουραστική και το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι να προσθέσετε επιπλέον βάρος στο σώμα σας. Τα ανατομικά υποδήματα ωστόσο διαθέτουν αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό, καθώς όσοι τα επιλέγουν νιώθουν σχεδόν ότι δεν φοράνε παπούτσια, ακριβώς επειδή επιτρέπουν τον άνετο και ανάλαφρο βηματισμό. Επενδύοντας σε ένα τέτοιου είδους ζευγάρι ορθοπεδικών είστε σίγουροι πως θα περιορίσετε αισθητά την κόπωση του οργανισμού σας μετά από μια πολύωρη εργασία με ορθοστασία.


Στην Anatomic Footwear θα βρείτε τα πλέον αξιόπιστα και ποιοτικά ανατομικά παπούτσια στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στα γούστα σας και να βοηθήσετε τον οργανισμό σας να ανταπεξέλθει καλύτερα σε μια εργασία που απαιτεί πολύωρη ορθοστασία.

Our Brands

Τηλέφωνο 216.9001458

ΩράριοΔευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00 & Σάββατο 10:00-14:00

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. • ΠληροφορίεςΤο κατάλαβα